Bischitz Johanna Központ

Közétkeztetés

Csoportunk a Humán Szolgáltató térítést igénylő szolgáltatási díjának beszedésével foglalkozik.

  • A gyermekjóléti szolgáltatásokon belül az iskolai étkeztetés megrendelését, valamint az étkezés befizetését biztosítja mind készpénzben történő fizetés, mind átutalással történő fizetés útján.
  • A szociális alapellátás keretén belül az Humán Szolgáltató mindkét bentlakásos intézményében a térítési díjak beszedése, az ellátottak letétjének kezelése a csoport kollegáihoz tartoznak. A bentlakásos térítési díjak rendezéséhez is biztosítjuk az átutalás lehetőségét.
  • A szociális étkezés, valamint a házi segítségnyújtás, jelzőrendszeres házi segítségnyújtás térítési díjainak befizetését készpénzben a Dózsa György út 70. szám alatti telephelyünkön az alábbi nyitvatartási időben biztosítjuk.

Átutalással történő fizetés esetén a Kapcsolódó fájlok alatt található nyomtatványt kérjük elérhetőségeink egyikére visszajuttatni.

A leadott nyomtatványok beérkezése után kollégáink az utaláshoz szükséges információkat és a számlaképet e-mailben küldik meg az ellátottak részére.

Hétfő: 07.30-16:00

Kedd-Szerda-Csütörtök: 07.30-14:00

30, 30A, 230 busz és a 75, 79M trolibusz a Damjanich utca/Dózsa György úti megálló, a másik irányból a Dembinszky utca megálló. 70 trolibusz Damjanich utca/Dózsa György úti megálló mindkét irányból. 74 trolibusz Dembinszky utcai megálló.

 

Étkezés lemondása esetén elérhetőségeink:

Befizetéssel, átutalással kapcsolatos kérdések esetén: