Bischitz Johanna Központ

Rólunk

Szeretettel köszöntök minden kedves látogatót a Bischitz Johanna Integrált Humán Szolgáltató Központ honlapján!

Intézményünk integrált formában biztosítja Erzsébetváros lakosságának magas színvonalú, differenciált ellátását család- és gyermekvédelmi, egészségügyi és szociális területeken . Célunk az igénybevevőknek kiszámítható, megbízható, a kerületben könnyen elérhető, magas minőségű szolgáltatást biztosítani a szakmai ismeretek felhasználásával és alkalmazásával, biztosítva a lakosság hatékonyabb segítését, hangsúlyt fektetve a kerületben élők szociális biztonságának megteremtésére és megőrzésére, a szükségletek alakulásával átjárható ellátást nyújtani az aktív és időskorú személyeknek. Az intézmény alap és szakosított ellátása minden nehéz szociális helyzetbe kerülő család, idős és aktív korú személy számára nyitva áll.
Munkatársaink tapasztalata, felkészültsége valamint intézményeink jó tárgyi feltételei mind azt a célt szolgálják, hogy a hozzánk fordulók megfelelő szolgáltatásban részesüljenek.
Reményeim szerint olyan információkat találhat itt, melyek sokat segítenek Önnek a tájékozódásban, sokrétű tevékenységet folytató intézményünk megismerésében.
Kérem Önt, hogy ismerje meg intézményünket, s kívánom, hogy gyűjtsön és kapjon minél több információt rólunk, honlapunkon keresztül s ha felkeltettük érdeklődését, arra bíztatom, hogy látogasson el hozzánk személyesen is!

Farkas Tünde
Igazgató