Bischitz Johanna Központ

Pszichológiai tanácsadás

Minden erzsébetvárosi felnőttnek és gyermeknek lehetősége van pszichológiai ellátást térítésmentesen, önkéntes alapon igénybe venni előre egyeztetett időpontban. A pszichológusok segítséget nyújthatnak az életbeli elakadások, megterhelő változások okozta nehézségek, lelki krízis, családi konfliktusok megoldásában. Ugyanakkor számítani lehet rájuk az életmódváltás támogatásában, valamint a gyereknevelési és életvezetési tanácsadásban is. A kliensek fogadása több telephelyen történik, egyeztetés szerint.

A teljesség igénye nélkül az alábbiakban tudnak segíteni:

Lelki nehézségek, életmódváltás (fogyás, dohányzás abbahagyása) támogatása, stresszkezelés, kiégés, életvezetési nehézségek és elakadások, családi konfliktusok, szülő konzultáció stb.   

 

Miben nem tud segíteni a pszichológus:

Diagnosztika, pszichoterápia, akut öngyilkossági krízis.

Első alkalommal egy 50 perces beszélgetésre, mely során szakember segítségével feltárjuk a problémáját, és egyeztetjük a tanácsadás lehetőségeit és kereteit.

Amennyiben van: orvosi dokumentáció, leletek és diagnózist igazoló iratok a pszichés egészséggel összefüggésben (pszichiátria).

A szolgáltatás igénybevétele a kerületiek számára térítésmentes, de előre egyeztetett időponthoz kötött, a gyeremekek ellátása a CSAGYEJÓ   keretein belül történik.                                         

További információ és időpont egyeztetés  [email protected] 

E-mailes jelentkezésnél kérjük, adja meg telefonos elérhetőségét is!