Varázsdoboz Játszóház

Játszóházunk közel 500 m2-en várja vendégeit, ahol egy vidám és önfeledt napot tölthetnek el nálunk.

Célunk, hogy a szülők, nagyszülők a gyermekekkel együtt közös élményt szerezhessenek egy biztonságos, kulturált, barátságos és családközpontú közösségi helyen.

A játszóház egy nagyobb egybenyitott részből és egy ettől elválasztott játszó helyiségekből áll. A több szintes mászó labirintus és trambulin biztosítja a felhőtlen játszás-ugrálás örömét. A mászó labirintus akadálypályákkal, csúszdával, színes labdával feltöltött medencével, boxzsákkal felszerelve csak arra vár, hogy a gyerekek felfedezzék. A tiniknek kialakított külön játékszobában X-boxal, csocsóval és léghokival lehet játszani.

A csöppségeknek egy külön helyiségben babakonyha, - sok-sok babával - versenypályás szőnyeg, különböző méretű, típusú autók, valamint építő és készségfejlesztő játékok nyújtanak élményt a játékban.

Nem feledkeztünk meg a kismamákról és apróságaikról sem, részükre egy igényesen felszerelt baba-mama szobát alakítottunk ki.

A belépőjegy mellé 2 db zsetont adunk ajándékba, amit a mesékből már jól ismert Verda és Repcsi mozgó-zenélő járművekhez, valamint a léghoki játékhoz lehet felhasználni.

Amikor pedig elérkezik a várva várt születésnap, akkor se feledkezzenek meg rólunk, hiszen a legtutibb szülinapi partyt nálunk tarthatják.

Jöjjenek el és nézzenek körül nálunk, éljenek át sok kalandot!

Játszóházunk sok szeretettel várja Önöket!

Játszóházunkban hétköznap 15.00 és 19.00, hétvégén pedig 10.00 és 19.00 között várjuk a szülinapozni vágyó csoportokat. (Egyszerre csak egy születésnap lebonyolítását tudjuk biztosítani.)

A 2,5 óra időtartamú bent tartózkodás lehetőséget biztosít egy igényesen kialakított és biztonságosan felszerelt környezetben történő szabad játékra. Amennyiben szeretnéd egy kb. félórás, szakember által vezetett kézműves foglalkozást is beillesztünk a programba, ami az ünnepelt és vendégei életkorához és érdeklődéséhez igazodik. Természetesen a szülinapos felköszöntése, a torta és ajándék átadás sem maradhat el, melynek lebonyolításánál munkatársunk örömmel lesz a segítségetekre.

Mindezeken felül meglepetés ajándékkal is kedveskedünk az ünnepeltnek!

 

Tudnivalók szülőknek:

A születésnapi csomag díja 2000 Ft/fő és minimum 6, maximum 12 fő részvételével történik. (6 fő térítési díjat kell abban az esetben is kifizetni, ha a gyerekek létszáma a 6 főt nem éri el.) A születésnapi rendezvény díja egyéb kedvezményekkel nem vonható össze. Az ünnepelt szüleinek a belépés díjtalan. További felnőtt kísérők kötelesek megvásárolni a kísérőjegyet. Igény esetén – előzetesen megbeszélt időpontban – lehetőséget biztosítunk a helyszín bejárására.

Érkezés: A születésnapos és családja 15 perccel korábban érkezhet a meghirdetett kezdési időpontnál.

A játéktérben zokni vagy váltócipő használata kötelező. Evés és ivás csak az erre a célra külön kijelölt teremben történhet. Étel és ital behozatala tilos, kivéve az általunk rendezett születésnapra szánt torta, amelyről minőségi igazolást kérünk. (A tortát hűtőben tároljuk.) Az ünnepi terítékről mi gondoskodunk.

Az étel és az ital a csomag árában benne van. Csak válaszd ki az alábbi három lehetőség közül a számodra szimpatikusabbat:

1-es csomag: sós kisperec, kuki, sós keksz, natúr pattogatott kukorica, rizstallér, mézes puszedli, gyümölcsös piskótatallér, szendvicskeksz és kakaós nápolyi

2-es csomag: sós kisperec, kuki, kölesgolyó, rizstallér, almaszirom, aszalt áfonya, teljes kiőrlésű mézes és kakaós keksz, aszalt gyümölcsös keksz

3-as csomag: Osem Bissli Falafel, WoF gyümölcssaláta, Manamim mártott nápolyi (csokis), Man teljes kiőrlésű sütemény, Mogyi Pattogtatni való kukorica, BB pretzel

Ha az ünneplő csapat valamelyik tagja speciális (pl.: glutén- vagy tejmentes) diétát tart, lehetőséget biztosítunk arra, hogy a választott csomag tartalmát, nekik kedvezve módosítsuk. Így garantáltan lesz benne olyan édesség, amelyet biztonsággal fogyaszthat. Ennek feltétele, hogy a szülő ezt az igényét megrendeléskor, vagy legkésőbb az ünneplés előtti tizedik napig jelezze felénk. Mindhárom csomaghoz korlátlan szénsavmentes víz ill. fejenként 3 dl (narancsos vagy málnás) szörp jár.

A szabad játék során a gyerekek biztonságáért és felügyeletéért a felnőtt kísérők a felelősek. Az irányított programok (szabadon választott foglalkozás és a tortázás, ajándékozás) során játszóházunk munkatársa és a kísérők közösen felelősek a gyerekek biztonságáért. A vezetett foglalkozásokkal kapcsolatban forduljatok bizalommal játszóházi munkatársainkhoz, akik készséggel nyújtanak további felvilágosítást.

Az időpont véglegesítéséhez 6.000 Ft előleg befizetésére és a születésnapi adatlap kitöltésére lesz szükség, melyet személyesen a játszóházban lehet megtenni. Ezzel egy időben átadjuk a születésnapi meghívókat is. Időpont foglalás legkésőbb 10 nappal az ünneplés előtt, személyesen vagy e-mailben (varazsdobozjatszohaz@bjhuman.hu) történik, és minden esetben írásos visszaigazolást küldünk az elfogadásáról. Bármilyen módosításra (pl. a gyermeklétszám vagy a kért programot, menücsomagot érintő változtatásra) az esemény előtti 7. napig kerülhet sor kizárólag e-mailben.

A születésnapi rendezvény időpontját megelőző hatodik napon túli lemondás esetén, az előleg teljes összege visszautalásra kerül. Hat napon belüli lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni az előleg árát, annak értékét 2 db napijegyre váltjuk át, amit korlátlan ideig lehet felhasználni. Az előleg megfizetése után fennmaradó költséget a születésnapi rendezvény napján, az érkezéskor szükséges rendezni a játszóházban. 

(Felhívjuk minden kedves látogató figyelmét, hogy helyben számlát kiállítani nem tudunk, az intézményünk integrált számlázási rendszere miatt, de a számlázási adatok feltüntetése után az elkészült számlát kérésre postázzuk a megadott levelezési címre.  Megértésüket köszönjük.)

A foglalás előtt kérjük ismerd meg Házirendünket, és foglalás esetén ismertesd meg az abban foglaltakat az általad meghívott vendégekkel is. Az ünneplés végeztével kérjük a termet időben átadni.

Mindenkinek élményekben gazdag perceket, vidám ünneplést kívánunk!

a Varázsdoboz Játszóház munkatársai

 

HÉTKÖZNAPI ÁRAINK

 

Gyermek
(teljes ár)

Gyermek
(kedvezményes ár)
Felnőtt 1. kísérő  Felnőtt 2. kísérő
Nyitvatartás 15.00-19.00
Első óra 1.200 Ft 720 Ft 0 Ft 300 Ft
További negyed-óránként 300 Ft 180 Ft 0 Ft 0 Ft
Napidíj 1 kísérővel 2.500 Ft 1.500 Ft 0 Ft 300 Ft

 

Egyéb térítési díjak

Családi jegy (legfeljebb 4 gyermek + 1 felnőtt)

 5.000,- Ft /alkalom

Születésnapi party (maximum 2,5 óra időtartam)

2.000,- Ft/gyermek

 

Nem Bp. Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata által fenntartott oktatási intézmények (maximum 1,5 óra időtartamban)

720 Ft/gyermek

szerdánként 10.00-14.00

 

BÉRLETEK ÁRAI

  Gyermek
(teljes ár)
Gyermek
(kedvezményes ár)
Felnőtt 1. kísérő  Felnőtt 2. kísérő
5 alkalmas bérlet (1 kísérővel) 12.000 Ft 7.200 Ft 0 Ft 0 Ft
10 alkalmas bérlet (+1 fő kísérőnek ingyenes) 20.000 Ft 12.000 Ft 0 Ft 0 Ft

Feltöltés alatt...

Ez a tájékoztató a Bischitz Johanna Integrált Humán Szolgáltató Központ (a továbbiakban: Szolgáltató) működési területének, egyben szervezeti egységének számító Varázsdoboz Játszóház (1074 Budapest, Dob utca 27.) adatvédelmi tájékoztatója. Ezt a tájékoztatót a Szolgáltató adja ki, mint adatkezelő és a területén megvalósuló adatkezelésekért felelős szervezet. A programokon szervezetten résztvevők, név szerint regisztráltak (érintettek) regisztrációhoz használt adatait a rendezvények megszervezése céljából kezeli. Az adatkezelés jogalapja a Szervező (adatkezelő) jogos érdeke. Más adatot a Szervező a játszóházban nem gyűjt. A fenntartó felé fennálló kötelezettségei teljesítéséhez a gyűjtött adatokat legfeljebb 60 napig őrzi. Az adatokból harmadik félnek személyes adatot nem szolgáltat. Az adatokat saját informatikai eszközein vagy valamelyik saját telephelyén, papír alapon, zárt helyen tartja. Az érintett a róla tárolt adatokról bármikor tájékoztatást kérhet a dpo@bjhuman.hu címről vagy tájékoztatást kérhet a Szolgáltató bármelyik elérhetőségén. Az érintett a róla tárolt adatokkal kapcsolatban kérhet módosítást, végleges törlést és korlátozhatja azok használhatóságát. Az adatkezeléssel kapcsolatban annak bármelyik elemével kapcsolatban panaszt tehet nálunk, az adatkezelőnél az adatvédelmi tisztviselőnek címzett panasszal, amire mihamarabb válaszolunk. Amennyiben problémáit máshol is jelezni szeretné, úgy fordulhat az Ön országa szerinti adatvédelmi hatósághoz az Európai Unión belül, vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5. cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c Telefon: +36 (1) 391-1400 Fax: +36 (1) 391-1410 E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu).

KIVONAT A HÁZIRENDBŐL

A Játszóház szolgáltatásainak minden igénybe vevője magára nézve kötelezőnek fogadja el a következő szabályokat. A Játszóház területén olyan esetekben, amikor a Szolgáltató csak a helyszínt biztosítja, a rendezvény vagy esemény szervezője vagy résztvevői saját érdekükben, saját céljukra, saját körükben és saját felelősségükre készíthetnek álló vagy mozgó képfelvételt, illetve hangfelvételt, a felvételeket a Szolgáltató ideiglenesen sem veszi kezelésbe, így azok jogszerű kezeléséért azok készítője felel. A Szolgáltató munkatársai személyes adatainak védelmében kifejezetten tiltja saját munkatársai, segítői és közreműködői fotózását és videózását. A szabály megszegése esetén munkatársai személyes adatainak védelmében minden esetben eljár.

 

Általános információk

Házirendünk célja, hogy a játszóházunkban eltöltött idő alatt a gyermekek biztonságosan és önfeledten játszhassanak, mozoghassanak. Ehhez elengedhetetlenül szükséges az is, hogy a játszóház használatához szükséges alábbi fontos tudnivalókat megismerjék és a szabályok tiszteletben tartására a gyermekük figyelmét is felhívják.

A játszóház igénybevétele csakis a házirend betartásával történhet. A belépőjegy megváltásával a játszóház vendégei a házirend rendelkezéseit magukra nézve kötelező érvényűnek ismerik el, kötelezettséget vállalnak annak maradéktalan betartásáért.

A játszóházban gyermekek kizárólag felnőtt/szülői felügyelettel léphetnek be és használhatják az ottani játékokat.

Dohányozni és alkoholt fogyasztani az egész játszóház területén tilos! Ittas és bódult állapotban az épületben tartózkodni tilos!

Felelősség

A játszóházat csak egészséges gyermekek látogathatják. A kísérő személy/szülő felelősséget vállal, hogy a felügyeletére bízott gyermek egészséges, fertőző betegsége nincs.

A játszóházban csak és kizárólag a kísérő személy/szülő felel a gyermek testi épségéért. A játékokat minden esetben a gyermek csak a szülő megítélése alapján, annak felelősségére használhatja. A játszóházban történt személyi sérülés estén a játszóház kifejezetten kizárja a felelősségét.

A játszóház használatát a belépőjegyek megváltásával kezdhetik meg, melyet a pénztárban elhelyezett mindenkori árjegyzék alapján fizetnek meg. A megváltott belépőjegy egyszeri belépésre jogosít és másra át nem ruházható. A kedvezményre jogosító igazolásokat/kártyát a jegyváltás előtt áll módunkban elfogadni.

 

Öltözködési előírások

Higiéniai okokból tilos utcai cipőben/papucsban a játéktérbe belépni. Zokni használata higiéniai okokból mindenki számára kötelező! Kísérő személy/szülő szintén cipő nélkül, zokniban tartózkodhat a játéktérben.

Nyakláncot és egyéb sérülést okozó ékszert a kísérő személynek/szülőnek le kell venni a gyermekről a játék megkezdése előtt.

 

Értéktárgyak

A játszóházba csakis 20x30 cm-nél kisebb méretű kézitáska vihető be, bárminemű más méretű csomagot, táskát a zárható szekrényekben kell hagyni.

Babakocsit a játéktérbe bevinni tilos.

Őrzés nélkül hagyott értéktárgyakért nem áll módunkban felelősséget vállalni. A játszóházba bevitt magán tárgyakban keletkezett kár és hiány esetén a játszóház kifejezetten kizárja a felelősségét.

Az öltözőszekrényekben elhelyezett tárgyakért a játszóház semmilyen felelősséget nem vállal, így a szekrények eseteges feltöréséből keletkező károkért sem.

 

Étkezés

Higiéniai okokból és a különböző fertőzések elkerülése érdekében a játszóházba tilos behozni bárminemű ételt és italt. A játszóház büféjében megvásárolható termékeket biztosítunk.

 

 

Játékhasználat

A játékokat, berendezési tárgyakat rendeltetésszerűen, a játszóházban kifüggesztett szabályok feliratai, valamint a játszóház dolgozóinak magyarázata alapján használják. Ha esetleges meghibásodásokat, káreseteket észlelnek, kérjük, jelezzék a játszóház dolgozóinak.

A játékpolcokról elhozott játékokat helyezzék vissza a helyükre.

A Mini-játszótéren található tárgyakat, játékokat ne vigyék a játszóház egyéb területeire.

A csúszdát kizárólag ülve szabad használni, azon felállni, ugrani, visszafelé mászni tilos.

 

Szabályszegés

A szabályok/házirend be nem tartása, valamint az elfogadhatatlan magatartás/durvaság, verekedés, veszekedés, veszélyeztetés a játszóházból való elküldést, kitiltást vonja maga után, a belépőjegy visszatérítésének hiányában. A felszólításra és kitiltásra a játszóház dolgozója az illetékes.

 

Kártérítés

A berendezésben keletkezett kárt és hiányt köteles annak okozója megtéríteni. Ennek mértéke a sérülést szenvedett tárgy piaci értéke. Szándékos rongálás rendőrségi feljelentést von maga után.

 

Tisztaság, rend

A játszóházban a tisztaság és a rend megtartása közös érdekünk és feladatunk. Kérjük, hogy a mosdókat, WC-ket rendeltetésszerűen használják és a tisztaságukra fokozottan ügyeljenek.

Kérjük a kísérőket/szülőket figyelmeztessék erre gyermekeiket is!

 

Adatvédelem

Minden látogató a játszóházba való belépéssel hozzájárul ahhoz, hogy a játszóházban készült csoportos fotókat vagy pásztázó jelleggel készített videókat, melyen ő is szerepelhet, a játszóház promóciós célra felhasználhatja, utólagos anyagi követelések kizárásával és előzetes felkérések nélkül is.

A játszóház által készített bármely fotó, videó a játszóház tulajdonát képezi, azok felhasználása, megjelentetése a játszóház kizárólagos joga.

A Játszóház szolgáltatásainak minden igénybe vevője magára nézve kötelezőnek fogadja el a következő szabályokat. A Játszóház területén olyan esetekben, amikor a Szolgáltató csak a helyszínt biztosítja, a rendezvény vagy esemény szervezője vagy résztvevői saját érdekükben, saját céljukra, saját körükben és saját felelősségükre készíthetnek álló vagy mozgó képfelvételt, illetve hangfelvételt. A felvételeket a Szolgáltató ideiglenesen sem veszi kezelésbe, így azok jogszerű kezeléséért azok készítője felel.

A Szolgáltató munkatársai személyes adatainak védelmében kifejezetten tiltja saját munkatársai, segítői és közreműködői fotózását és videózását. A szabály megszegése esetén munkatársai személyes adatainak védelmében minden esetben eljár.

A játszóház működtetése a Bischitz Johanna Integrált Humán Szolgáltató Központ feladata, panaszt a szolgáltatás vezetőjének kell bejelenteni: 1072 Budapest, Nyár utca 7.; info@bjhuman.hu

Az intézményi dokumentumok az intézmény honlapján elérhetőek (www.bjhuman.hu).

Hétfőtől -péntekig 15.00 - 19.00 óráig.

Szombat-vasárnap 10.00 - 19.00 óráig

Ünnepnapokon játszóházunk zárva tart.

Varázsdoboz Játszóház
1074 Budapest Dob u. 27. (bejárat a Dob utca 29. felől)
+36 1 266 0485

KÉPGALÉRIA

Kapcsolódó hírek