KÖSZÖNJÜK A MUNKÁTOKAT!

A Szociális Munka Világnapja alkalmából november 12-én minden évben kifejezzük megbecsülésünket a szociális dolgozók irányába, és felhívjuk a figyelmet arra, milyen fontos a hátrányos helyzetűekért, elesettekért végzett munka.

A Bischitz Johanna Integrált Humán Szolgáltató Központnak különösen kiemelt ünnepe ez a jeles nap, hiszen intézményünk nagy részében a szociális területen dolgozó kollégák végzik a feladatokat. Akár az idősellátásban, akár a család- és gyermekvédelem területén, mindannyian arra törekszenek, hogy az év minden napján a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást tudják biztosítani, ezzel együtt saját magukból is a legjobban nyújtsák a rászorulóknak.

Kollégáinkat idén rendhagyó módon az Örkény István Színházban köszöntötte Niedermüller Péter polgármester és Farkas Tünde intézményvezető, majd közösen megtekintették a Kiváló dolgozók c. előadást. Az előadás főszereplői ugyanis nem színészek, hanem hétköznapi hősök, elhivatott szakemberek a szociális szférából, akik saját történeteiket mesélik el a színészek közreműködésével. Ajánljuk mindenkinek, aki szeretné megérteni, hogy milyen is valójában a szociális munka és miért létfontosságú, hogy gondoskodjunk egymásról.

 

 

DSC00044 jó