Magyar Kultúra Napja pályázat

A Család-és Gyermekjóléti Központ a magyar kultúra napja alkalmából pályázatot hirdet erzsébetvárosi vagy Erzsébetbárosban tanuló általános és középiskolás diákok számára három kategóriában:

1-4. osztályig  – rajzold le egy általad kedvelt magyar író által írt mese vagy mesefilm egy jelenetét, amit a legkedvesebbnek, legviccesebbnek, letanulságosabbnak tartasz. Dolgozhattok csapatban is, a csapat létszáma max. 4 fő lehet.             

Díjazás: egyéni díj – Hordozható akkumulátoros mini printer, intelligens nyomtató hőpapírral, bluetooth kapcsolattal

Csapat díj: Ice Kingdom-Jégkirályság látványos show műsorára való páros belépő a Fővárosi Nagycirkuszba

5-8. osztályig – válassz ki egy magyar író által írt művet vagy magyar rendezésű filmet, és írj róla egy ajánlást, hogy más is kedvet kapjon elolvasni vagy megnézni a művet. Szerepeljen benne, hogy miért ezt választottad, milyen gondolatokat ébresztett benned, milyen hatással volt rád. Dolgozhattok csapatban is, a csapat létszáma max. 4 fő lehet.

Díjazás: egyéni díj – okosóra

Csapat díj: Indoor MiniGolf klubban való csapatjáték

9-12. osztályig – mutass be novella, mese formájában egy általad kedvelt magyar zenei előadót. Írd le, hogy miért szereted őt, mi az, ami a dalszövegében megfogott, miért szereted őt hallgatni. Dolgozhattok csapatban is, a csapat létszáma max. 4 fő lehet.

Díjazás: egyéni díj – hordozható hangszóró

Csapat díj: Play VR csapatépítő program

Beküldési határidő: február 17.

A művek terjedelme maximum két A/4-es oldal.

Beküldés módja: Elektronikusan elküldheted a [email protected] e-mail címre vagy személyesen leadhatott a Család-és Gyermekjóléti Központban a Kertész u. 20. szám alatt. Minden esetben jelöljétek meg a neveteket, osztályotokat, az elérhetőségeteket, valamint az intézmény nevét.

 

pélyázati-felhívás-plakát-web