Jerusalema tánckihívás

“A kihívások a mindennapjaink része, ezt most mi választottuk!”

A Jerusalema egy örömtánc-kihívás, melynek hívó, buzdító dallamára az elmúlt egy év alatt ezerszám álltak össze összetartozásukat, és a mindennapok problémái között is fellelhető örömeiket szimbolizálni kisebb nagyobb csoportok, közösségek.
A Bischitz Johanna Humán Szolgáltató munkatársai ezer szálon kötődnek a kerülethez, és ezerféle kihívással kerülnek szembe munkájuk során. Találkozhatunk velük az idősellátásban, a bentlakásos otthonokban, a házi segítségnyújtás során, vagy a nappali nyugdíjasklubokban. De ott vannak az iskolákban, óvodákban és bölcsődékben, az egészségügyi ellátás során a szájsebészeten, a gyermekfogászaton és az otthoni szakápolásban. Védőnők, pszichológusok, gyógytornászok, orvosok, ápolók és gondozók, akik a kerületi gyermekek, felnőttek, idősek, segítségre szorulók támogatói.
A 300 fős csapat összetartásának eredménye, hogy az örömtánc kihívásra válaszul elkészítették saját Jerusalema videójukat, melyen nem csak a dolgozók, de még a bentlakó nyugdíjasok is együtt mozdulnak velük. Üzenet ez a kisfilm, és egyértelműen megmutatja, hogy az együttlét, a közös tevékenység mennyire fontos a hétköznapjainkban is. Válasz a hétköznapi kihívásokra, és jelzés minden kerületi lakó számára: Nem vagytok egyedül!
 
Az alábbi linken elérhető a videó.
 

 

kép