Fogyatékosságügyi tanácsadás és felnőtt logopédiai ellátás

Az EFOP-1.9.2-VEKOP-16-2016-00001 MONTÁZS – A fogyatékos személyek számára nyújtott szakmai és közszolgáltatások hozzáférhetőségének kialakítása, fejlesztése elnevezésű, kiemelt projekt keretében országos szolgáltatási hálózat létesült annak érdekében, hogy hatékonyabban segítsék a fogyatékos emberek információkhoz, ellátásokhoz való hozzáférését.

A szakemberek az alábbi szolgáltatásokkal várják a mozgássérült, látássérült, hallássérült, értelmi fogyatékos, beszédfogyatékossággal, pszichoszociális fogyatékossággal, autizmus spektrumzavarral, illetve halmozottan sérüléssel élő gyermekeket, felnőtteket és hozzátartozóikat:

    • tanácsadás, információnyújtás a közszolgáltatásokról; helyi szintű szolgáltatásokról, ellátásokról, intézményekről és szakemberekről;
    • felnőtt logopédiai ellátás.

A szolgáltatás elérhető a Bischitz Johanna Integrált Humán Szolgáltató Központban is. A szakemberekhez személyesen, telefonon és elektronikus úton fordulhatnak az érdeklődők tájékoztatásért.

Az akadálymentes, tömegközlekedéssel jól megközelíthető helyszíneken az összes pesti kerületből fogadják az érintetteket munkatársaink.

A szolgáltatások előzetes telefonos időpontfoglalás alapján, térítésmentesen vehetőek igénybe.

 

Tanácsadó munkatársunk elérhetőségei:

Bischitz Johanna Integrált Humán Szolgáltató Központ, Történetek Kávézója

1074 Budapest, Dohány u. 22-24., (bejárat a Síp u. felől), Tel.: +36 - 1 - 352 – 8672

 Soltész Judit fogyatékosságügyi tanácsadó       

E-mail cím: [email protected], Tel.: +36 20 267 9531 

Felnőtt logopédiai ellátás elérhetőségei:

Bischitz Johanna Integrált Humán Szolgáltató Központ, Család- és Gyermekjóléti Központ Fejlesztési Centrum, 1074 Bp., Hutyra Ferenc u. 11-15.

 Pintér Mariann logopédus

E-mail cím: [email protected], Tel.: +36 30 444 7864

Lángi Éva logopédus

E-mail cím: [email protected] Tel.:  +36 20 518 9045

hands

  Kapcsolódó fájlok

  • Montázs tájékoztató, információs lap