CRIS projekt

 

 

Szeretnénk tájékoztatni egy lehetőségről, amely egy európai uniós projekt keretében nyújt segítséget az erzsébetvárosi családoknak. A program neve: Cris projekt.

A program fő célja a lakhatást nehezítő életkörülmények feltárása után hosszútávú, fenntartható megoldások keresése, olyan technikák és készségek átadása, melyek képesek javítani a résztvevők életminőségén.

Kiknek szól a program?

Olyan 18-65 év közötti, Erzsébetvárosban élő családoknak vagy egyéneknek, akiknek lakhatása, illetve a lakhatásához kapcsolódó számlák kifizetése problémás.

Hogyan segítünk?

Szakembereink a programban részt vevők szükségleteivel és igényeivel összhangban, velük együttműködve kívánnak változást elérni, térítésmentesen igénybe vehető szolgálatások megszervezése, kiajánlása révén.

Mik lehetnek ezek?

Képzések, tanfolyamok, speciális kedvezmények, közösségi programok, egyéni támogatási lehetőségek, pénzügyi-, energetikai-, foglalkoztatási tanácsadás. Ezek kiválasztása egyénre szabottan egy személyes mentor segítségével történik.

Közösen több esély van az előrelépésre!

Adjon egy esélyt önmagának és csatlakozzon hozzánk!

Ehhez mit kell tennie?

  • töltse ki az alábbi anonim kérdőívet – ebben nem kérjük a nevét, sem elérhetőségét, csupán véleményét és javaslatait várjuk
  • jelentkezéshez, információért keresse munkatársunkat az alábbi elérhetőségeken:

0630 788 55 15

[email protected]

 

Kérdőívünk ezen a felületen érhető el:

CRIS Projekt igényfelmérés

 

Várjuk személyesen is, együttműködését megköszönve.