Fűtés nélkül maradt háztartások

Amennyiben a téli hideg időszakában az Ön háztartása fűtés nélkül marad, tájékoztatást kérhet az igénybe vehető szolgáltatásokról és lehetőségekről munkatársainktól az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

 

Család- és Gyermekjóléti Központ Szolgáltatási Centrum

1073 Budapest, Kertész utca 20.

csaladesgyermekjolet@bjhuman.hu; +36 1 352 8672

Ügyfélfogadási idő: H: 13.00-18.00 h, K-SZ-CS: 8.00-18.00 h, P: 8.00-13.30 h

 

Ellátott irányítási csoport

1073 Budapest, Akácfa u. 61.

+36 1 342 5907

Ügyfélfogadás: előzetes telefonos egyeztetés alapján

 

Ha a téli időszakban - extrém hideg esetén – ún. vörös kód riasztást ad ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az érintett intézmények a vörös kód ideje alatt alkalmazandó eljárásrend alapján járnak el. Erzsébetvárosban az Önkormányzat a téli krízisidőszakra szerződést kötött a Golgota Keresztény Gyülekezet Egyesülettel, mely alapján téli krízishelyzet (kiadott vörös kód) esetén a szolgáltatás biztosítására az alábbiak szerint kerül sor:

 

Az Egyesület Vörösmarty Utcai Nappali Központja a téli krízisidőszakban meghosszabbított (0-24 óráig tartó) nyitvatartással működik, amelynek során biztosítja a hajléktalan személyek, valamint a VII. kerületi otthonukban, fűtetlen lakásban élő szociálisan rászoruló személyek számára – 100 fő részére – a nappali melegedőben való tartózkodás lehetőségét, valamint az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokat (meleg étel, forró tea, tisztálkodási lehetőség).

 

A 0-24-es nyitvatartás csak a vörös kód idejére, illetve a kijelölt ellátási napokon érvényes. A kód kiadásáról a lakosok a médiából és a Humán Szolgáltató telephelyein kihelyezett tájékoztatókból értesülhetnek.

 

A Nappali Központ elérhetőségei:

Golgota Keresztény Gyülekezet Egyesület

Vörösmarty utcai Nappali Központ

Cím: 1074 Budapest, Vörösmarty u. 17.

Tel: 1-786-1946

E-mail: ellato@golgota.hu

 

 

 

 

 

Tájékoztatás

krízismelegedő nyitva tartásáról

 

 

 

A várható rendkívül hideg időjárásra való tekintettel - Erzsébetváros Önkormányzatának megbízásából és támogatásával - a Golgota Keresztény Gyülekezet Egyesület Vörösmarty Utcai Nappali Központja


  1. január 16., 17. és 18-án

(szombaton, vasárnap és hétfőn)

meghosszabbított nyitva tartással (0-24 óráig) működik.

 

és biztosítja a hajléktalan személyek, valamint a VII. kerületi otthonukban, fűtetlen lakásban élő szociálisan rászoruló személyek számára – 100 fő részére – a melegedőben való tartózkodás lehetőségét.

 

A krízismelegedő címe:

Golgota Keresztény Gyülekezet Egyesület

Vörösmarty utcai Nappali Központ

1074 Budapest, Vörösmarty u. 17.

 

A krízismelegedő takarítás miatt 6-7, 13-14 és 20-21 óra között zárva tart.