HR Támogató Tanácsadó

BISCHITZ JOHANNA INTEGRÁLT HUMÁN SZOLGÁLTATÓ KÖZPONT Titkárság pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében HR Támogató Tanácsadó Munkakör/feladatkör betöltésére. Tevékenységi kör (ellátandó feladatok): Segítségnyújtás az, ami igazán motivál téged tanácsadói munkádban? Fontos számodra, hogy emberekkel, saját munkatársaiddal foglalkozhass, legyen az vezető vagy munkatárs? Ha küldetés számodra, hogy a HR támogatást magasabb színvonalra emeld, akkor Rád van szükségünk. Tanácsadóként személyiség tesztek elküldésével, feldolgozásával kiértékelésével támogatod majd az új munkatársak kiválasztási folyamatát, hogy hosszú távra jó döntéseket tudjunk hozni. Konzultáció keretében személyre szabott képzési tervet állítasz össze kollégáink részére, hogy az eredményeket hatékonyan és magabiztos tudással érjék el. „A megfelelő embert a megfelelő helyre.” elvet követve.

További feladatod a HR Támogató Programunk kidolgozása, a meglévő munkatársakkal való megismertetése. Egyedi HR Támogató Programunk, az amivel hosszú távon bizonyítottan kiemelkedő eredményeket érnek el a munkájuk során. Ennek kapcsán tréningek szervezése, lebonyolítása, megtartása. A teljesítményértékelés kidolgozása, bevezetése. A terület kapcsán projektek vezetése, intézkedések kidolgozása, a munkáltatói márkaépítés kidolgozása.

Küldetésünk, hogy a Bischitz Johanna Integrált Humán Szolgáltató Központ élen járjon a közszféra HR Támogató Program bevezetésében. Ezzel tegyünk sikeressé, hogy együtt felépítsük a szakmailag elhivatott csapatukat, ezáltal biztosítva a VII. kerület szociális hálójának profizmusát.

Betöltendő állás szakmacsoportja: HR és munkaügy
Betöltendő állás munkakörének szakterülete (munkakörcsalád): Emberi erőforrási/oktatási, képzési
Betöltendő állás jogviszonya: Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.)
Foglalkoztatás időtartama, munkaideje, munkarendje, formája: Határozatlan, 40 óra, Általános, Teljes munkaidő
Munkavégzés helye: Budapest

Álláshirdető szervezet bemutatása: A jelen pályázati kiírással keressük azt a személyt, aki a pozíció betöltéséhez szükséges szakmai tudást és emberi értékeket magában hordozza és részt kíván venni abban a munkában, amelyet a VII. kerületiekért végzünk.
A munkáltatóval, állással kapcsolatos egyéb lényeges információ (pl. jogviszony létesítés feltételei; próbaidő; illetmény/fizetés, speciális adatvédelmi tájékoztatás, szervezet honlap címe stb.): A határidő után, valamint a hiányosan beküldött pályázatokat érvénytelen pályázatnak tekintjük. A pályázatokat várjuk e-mail formájában az címre, az azonosítószám: BJ/128-31/2023, valamint a munkakör: HR Támogató Tanácsadó megjelölésével. Négy hónap próbaidő kikötésével kerül sor jogviszony létesítésére. A pályáztató fenntartja a pályázati eljárás eredménytelennek nyilvánítási jogát. Amit kínálunk: az önkormányzat rendeletében és a Humán Szolgáltató belső szabályzataiban foglalt juttatások.

Feltételek, Előnyök
Pályázati feltételek:
Jogállásból fakadó jogszabályi követelmények:

 • Büntetlen előélet
 • Cselekvőképesség
 • Magyar állampolgárság
 • Erkölcsi bizonyítvány

Elvárt végzettség/képesítés:

 • Mesterképzés MSc fokozatra épülő szakirányú szakképzettség, Humán tudományok, tovább nem bontható, Felsőfokú szakirányú végzettség

Pályázat elbírálása során előnyt jelent:
A pályázat elbírálása során előnyt jelent a szakmai tapasztalat?: Igen
A pályázat elbírálása során előnyt jelent a vezetői tapasztalat?: Nem

Egyéb pályázati előnyök:

 • Foglalkozás egészségügyi alkalmasság.
 • Magas szintű MS Office (ismeri és kimagaslóan használja az irodai szoftvereket).
 • Kimagaslóan jól kommunikál szóban és írásban.
 • Magas szintű precizitás és határozottság jellemzi.
 • A munkával együtt járó diszkréció alap beállítottságai között szerepel.

A pályázat részeként benyújtandó igazolások, alátámasztó dokumentumok:

 • végzettséget/képzettséget igazoló okirat(ok) másolata
 • motivációs levél
 • A Kjt. 20/A.§ (5) bekezdés b) pontja alapján a pályázó a pályázathoz csatolja arról szóló nyilatkozatát, hogy a pályázati anyagában foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggésben szükséges kezeléséhez hozzájárul
 • fényképpel ellátott szakmai önéletrajz
 • 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány

A pályázat benyújtásának határideje: 2023.08.13. 00:00
A pályázat elbírálásának módja: A formai és tartalmi feltételeknek megfelelő pályázatokat a bíráló bizottság véleményezi, a kiválasztott pályázók személyes meghallgatáson vesznek részt, a kinevezési jogkör gyakorlója dönt a kiválasztásról.
A pályázat elbírálásának határideje: 2023.08.18. 00:00
A pályázati kiírás további közzétételének helye: www.bjhuman.hu
Állás tervezett betöltésének időpontja: 2023.08.21.
Publikálás tervezett időpontja: 2023.07.14.