Farsangi Bál az ERöMŰVHÁZ-ban

Erzsébetváros Önkormányzata 2019-ban is kiemelt figyelmet szentel a kerületben élő időseknek, így - a Bischitz Johanna Integrált Humán Szolgáltató Központ közreműködésével - számos ingyenesen látogatható rendezvénnyel biztosít részükre lehetőséget a szabadidő tartalmas, értékes eltöltésére. Idén első alkalommal március 1-én az ERöMŰVHÁZ-ban farsangi bál került megrendezésre, melyen 100 fő kerületi nyugdíjas vehetett részt.

A rendezvényt Vattamány Zsolt polgármester úr köszöntője nyitotta meg. A résztvevőket finom vacsorával, farsangi fánkkal és élőzenével vártuk. A Vento Lento zenekar biztosította a kitűnő hangulatot, melynek köszönhetően a tánctér a bál végeztéig ki sem ürült. A bálok elengedhetetlen programja a tombolasorsolás – itt sem volt ez másként. A szerencsés nyertesek értékes ajándéktárgyakat vehettek át.

A 2019-es évre tervezett programokkal kapcsolatos további információk a kerületi újságban, valamint Erzsébetváros- és a Humán Szolgáltató elektronikus felületein lesznek megtalálhatóak.

 

 

 

KÉPGALÉRIA