Dunai sétahajózás a Családok programsorozat keretében

Erzsébetváros Önkormányzata 2019-ben is kiemelt figyelmet szentel a kerületben élő családoknak, így - a Bischitz Johanna Integrált Humán Szolgáltató Központ közreműködésével - ingyenes programokból álló rendezvénysorozattal biztosít részükre lehetőséget a szabadidő tartalmas, értékes eltöltésére.

A Családok Programsorozat keretében június 30-án került megrendezésre az erzsébetvárosi családok számára ingyenes sétahajózás a Zsófia Rendezvényhajón. A háromórás hajóút időtartama alatt a résztvevők számos programlehetőség közül válogathattak. A gyermekek a Kreatív Kuckóban kézműveskedhettek és csillámtetoválást készíttethettek, illetve a hajózás teljes idejében interaktív játékos-zenés foglalkozásokon vehettek részt. Ezen kívül a Humán Szolgáltató gyógytornász munkatársa kicsiket és nagyokat egyaránt megmozgató tornafoglalkozást tartott.

A program zárásaként értékes tombolanyeremények kerültek kisorsolásra a résztvevők körében.

A további programokról az Erzsébetvárosi Újságban, valamint az Önkormányzat és a Humán Szolgáltató Központ elektronikus felületein tájékozódhatnak az érdeklődők.

KÉPGALÉRIA