Álláskeresési Nyílt Nap

 2018. december 3-án került megrendezésre az immár hagyományosnak tekinthető Nyílt Nap a MASNI Munkaerő-piaci Aktivizálást Segítő Nőbarát Irodában. Fő témája a hely profiljához igazodva ismét a foglalkoztatás volt. A változatos, egész napos programok e köré épültek, körbejárva azt minden aspektusból.

 A programot a családsegítők, valamint a tanácsadást végző kollégák ügyfélkörükben hirdették, továbbá a kerületi óvodákban, iskolákban is meghirdetésre került.

 Az érdeklődőket délelőtt szépészeti szolgáltatásokkal és tanácsadással, valamint foglalkoztatási és a pszichológiai tanácsadással várták, amelyekre többen kíváncsiak voltak és aktívan részt is vettek. A Nyílt Napon rövid időre dr. Jávorné Tóth Gabriella, a Humán Erőforrás Gazdálkodási Osztály munkatársa is vendégük volt, hogy az érdeklődőknek tájékoztatást adjon a Bischitz Johanna Integrált Humán Szolgáltató Központban a 8 általános iskolai vagy érettségi bizonyítvány birtokában betölthető üres álláshelyekről.

  A Nyílt Nap megjelenteket üdítővel és aprósüteménnyel várták.

 Az idelátogató vendégek láthatóan eredményesnek érezték a részvételt és hasznos tanácsokkal, új ismeretekkel távoztak a Masniból.

Képgaléria