Rendezvények az Idősek nappali Klubjaiban

A Király utcai klubban 2019. szeptember 19-én Németi Pál és barátai operett és régi slágerek zenéivel varázsolta el a közönséget.

 

2019.09.30-án az Idősek hónapja megnyitójaként őszi bográcsos rendezvényt tartottak az Akácos udvarban. A klubtagok és a klubgondozók már a reggeli órákban jó hangulatban együtt szorgoskodtak, előkészítették a hozzávalókat. A délelőtti programban az előkészületek mellett, a kedves vendégek élvezhették még az Akácvirág táncegyüttes és Kecskeméti Róbert fellépését is. A hangulatos fellépések után a közös munkának köszönhetően végül mindenki finom ebédben részesülhetett. A menü paprikás krumpli kolbásszal és savanyúsággal volt. Az ebéd elfogyasztása után a résztvevők Somogyi Károly nótás-dalos zenéjét hallgathatták meg. A közönség együtt énekelhetett az előadóval, illetve többen táncra is perdültek.

 

Október 4-én Seres József szórakoztatta a klubtagokat zenés előadásával. Az előadás vidám hangulatban és a jókedv jegyében zajlott.

 

A Történetek Kávézójában október 7-én Kemény Ági és Társulata tartott feledhetetlen zenés nótadélutánt. A közönség soraiban nagy tetszést váltott ki a színvonalas előadás.

 

 

Képgaléria