Rendezvények az Idősek nappali Klubjaiban

Június 28-án pásztor tarhonyát főztek bográcsban az Akácfa utcai klub tagjai. A jóízű ebédet követően a táncos lábú vendégek régi slágerekre ropták.

Az Akácfa utcai klubban minden pénteken 10.30-kor csoportos kardiológiai tornán vesznek részt a klubtagok, melyet képzett gyógytornász tart. A klubtagok a nagy meleg ellenére is becsülettel végigcsinálták a gyakorlatokat.

A Történetek kávézójában július 1-én Varga Pista tartott jó hangulatú zenés klubdélutánt. A fellépés során elhangzottak a közönség kedvenc slágerei a 70-80-as évekből, melyeket lelkesen énekeltek a résztvevők az előadóval.

Július 2-án az Akácfa utcai klubban kávézós, süteményezős délutánt tartottak. A finom, különböző ízesítésű kávék mellé házi sütemény is járt, melyet az egyik klubtag sütött. A belépő kávés történet, a finom italhoz kapcsolódó vicc vagy házi sütemény volt. A kávé történetéhez kapcsolódóan elhangzottak érdekes történetek, mesék, és a résztvevők egy tematikus kvízen is tesztelhették tudásukat.

A Király utcai klubban Miénk az operett címmel tartott előadást Gencsev Gábor és Pethő-Tóth Brigitta július 4-én. A színvonalas előadást operett történetekkel, anekdotákkal színesítették.

 

KÉPGALÉRIA