Rendezvények az Idősek Nappali Klubjaiban

Április 17-én, szerdán a Dózsa György úti klub programja „áttelepült” a Király utcai klubba. Kecskeméti Róbert újra egy nagyon színvonalas és vidám, tréfás műsort adott elő operett részletekkel, ismert slágerekkel. Vendégként egy tanítványa is elkísérte őt. A több klubból összesereglett nézőközönség rendkívül jókedvűen távozott a műsor végén.

A Peterdy klubban fergeteges hangulatú locsolóbált tartottak Április 18-án. A különböző stílusú zeneszámok mellett táncos produkciók is voltak, amik hatására a közönség is táncra perdült. Rendkívül vidám, szórakoztató délután volt, mindenki nagyon jól érezte magát.

Április 29-én a „Kemény Szalon” keretében Kemény András könyvkiadó Agárdi Gabriella festőművésszel beszélgetett a Dohány utcai Történetek Kávézójában. A művésznő elmesélte hogyan jutott erre a pályára, milyen különböző festési technikákban próbálta eddig ki magát, és hogy mi inspirálja őt az alkotófolyamat során. A nézőközönség ezen kívül megtekinthette Agárdi Gabriella néhány festményét, melyeket bekeretezve elhozott magával a Történetek Kávézójába.

 

KÉPGALÉRIA