Rendezvények az Idősek Nappali Klubjaiban

A Színházi Világnap alkalmából kerekasztal-beszélgetés volt a Peterdy klubban Március 28-án. Meghívott vendégünk Kóra Ilona, Magyarország első női rendezője volt. Elmesélte érdekes és fordulatokkal teli életét, és hogy miképpen jutott el a rendezői pályáig. A klubtagok érdeklődve hallgatták a színes élettörténetet.

Április 2-án tavaszköszöntő zenés délutánt tartott a Margaréta citerazenekar a Peterdy klubban. Ezek a délutánok mindig mások; most a citeramuzsika mellett szórakoztató prózai betét is volt. Meglepetésvendégként egy 12 éves fiúcska is megmutatta tudását. A klubtagok vidám vastapssal köszönték meg a délutánt.

Április 5-én Ötvös Csilla és Szilvássy János Bolondozások operettben című műsorát láthatták az Akácfa utcai klubban az érdeklődők. Ismert operett- és slágerdalok hangzottak el, nagy sikerrel.

A Dohány utcai klubban Április 8-án tartotta meg Hökkön József szokásos ismeretterjesztő filmvetítését. Az érdeklődők ezúttal a házigazda Jeruzsálemben készült, a Via Dolorosát bemutató filmjét tekinthették meg.