Rendezvények az Idősek Nappali Klubjaiban

Magyarország nemzeti parkjairól tartott előadást Varga Ilona klubtagunk március 05-én a Peterdy klubban. Az előadássorozat a Hortobágyi Nemzeti Park bemutatásával kezdődött. Mint már megszokhattuk tőle ez a délután is nagyon érdekes, sokszínű és informatív volt.

Március 6-án, szerda délután a Sláger Trió szórakoztatta a klubtagokat a Dózsa György úton. Nőnap közeledvén, egyik klubtagunk egy már eltávozott társuk versével köszöntötte a hölgyeket, majd Évi, Vali és Magdi rendkívül jó hangulatú műsorral késztette éneklésre és perdítette táncra újfent a nagyérdeműt.

A Nemzetközi Nőnap tiszteletére március 7-én a Törekvés Dalkör tartott színes, változatos zenés műsort a Peterdy klubban. A műsor férfi fellépői jelképesen egy szál virággal minden jelenlévő hölgyet felköszöntöttek. A délután folyamán szállt a nóta, szólt az operett és tavaszváró versek is elhangzottak. A közönség hatalmas tapssal köszönte meg a vidám délutánt.

Március 8-án, a Nemzetközi Nőnapon Vencli Gyula és barátai léptek fel az Akácfa utcai klubban. A műsorvezető Szathmáry Mária volt, Vencli Gyula és Mezei László zenéltek, Lukács Katica, Gájer Katalin és Garamszegi László pedig régi gramofonslágereket, nótákat, operetteket énekeltek a klubtagoknak. Megemlékeztünk a nemrég elhunyt Koós Jánosról is néhány dal erejéig. A Karizma Művészeti Csoport Csontos Ibolya vezetésével táncos körutazásra vitt a világ körül. A klubtagok énekelve, táncolva töltötték el a délutánt, és kis nőnapi virágot kaptak ajándékba.

 

KÉPGALÉRIA