Rendezvények az Idősek Nappali Klubjaiban

Február 14-én, Valentin napon Németi Pál és vendégei adtak zenés ünnepi műsort a Peterdy klubban. Mint már megszokhattuk, ez a délután is a vidámságról szólt. A széles repertoárban helyet kaptak ismert operett dalok, régi slágerek, illetve komolyzene is. Többféle hangszer is megszólalt: hegedű, szaxofon és természetesen a zongora. A közönség együtt dalolta az ismert slágereket, és vastapssal köszönte meg a jó hangulatú délutánt.

Az Akácfa utcai klubban a Nosztalgia Dalkör új műsorát láthatták a klubtagok február 15-én. Ebben a műsorban is ismert slágereket énekeltek az előadók. A vendégek az énekesekkel együtt énekelték a dalokat. Közkívánatra a régi slágerek közül is előadtak a Dalkör tagjai. A műsor végén barátságos beszélgetéssel köszöntek el a fellépőktől a klubtagok.

Február 18-án a „Kemény Szalon” keretében Kemény András könyvkiadó a magával ragadó személyiségű dr. Dolinay Eszter üzletasszonnyal beszélgetett. A délután folyamán a vendég elmesélte kalandos életútját, és vagyonkezelői karrierjének részleteibe is beavatta a közönséget.

 

KÉPGALÉRIA