Rendezvények az Idősek Nappali Klubjaiban

November 28-án, szerdán, délután a Dózsa György úton újra a Törike Dalkört láttuk vendégül. A Dalkör Kemény Ági vezetésével és Cselényi László kiemelkedő zongorajátékával mostanában már talán kevesebbet hallott-játszott nosztalgiaslágereket adott elő. Persze, azért egy-egy gyönyörű vers sem maradhatott ki.

November 30-án az Akácfa utcai klubban Adventi első gyertyaláng címen a Vakok és Gyengénlátók Intézetéből Kisnémedi Varga Pál és Csipet-csapata adott műsort. A népdalok mellett operett dallamok is felcsendültek, melyeket már az ünnep meghittsége járt át.

Ismét egy vidám délután volt a Peterdy klubban, a nevetésé volt a főszerep november 22-én. Utaztunk az idő kerekén, a Pesti kabarét idézték fel a klubtagok vicces jelenetekkel. Volt Hacsek és Sajó, WC-s néni, Romhányi a rímhányó, kuplék és vidám énekek. A „kis színjátszó körünk” Tokárné Judit és Karácsonyi Judit vezetésével ismét remek, szórakoztató délutánt állított össze.

November 2-án a Peterdy klubban rendkívül látványos, színes zenés, táncos, szórakoztató műsor volt. A Sárga Rózsa tánccsoport a megszokott színvonallal szerepelt. Szebbnél szebb ruhakölteményekben táncolva kápráztatták el a közönséget. A táncszámok között Lovas János és barátai ének produkciója emelte a délután fényét. A gyönyörű hangú énekesek különböző régi és új slágereket, operett dalokat, kuplékat adtak elő. A közönség hatalmas tapssal köszönte meg a fellépő művészek előadását.

A Dohány utcai klubban december 3-án Luca Napi Nótadélutánt tartottak, amelyen Németi Pál és barátai fellépését tekinthették meg az érdeklődők.

Képgaléria