Rendezvények az Idősek Nappali Klubjaiban

2018. október 31-én délután a Sárga Rózsa tánccsoport és barátaik léptek fel a Dózsa György úti Idősek Nappali Klubjában. A tánccsoport vezetői, Kalapos Ica és Csicsmann Béla klubtagok az év egyik legkiemelkedőbb műsorát állították össze a nézők örömére. Az előadás folyamán volt standard táncbemutató és rock and roll összeállítás, a tánc-számok között pedig Lovas János és két rendkívül jó hangú fiatal „meglepetés énekes” szórakoztatta a boldog közönséget. A záró mulatós dalokból álló blokk alatt pedig már szinte az egész terem táncra perdült, és pezsgő bulivá alakult a délután.

A Dohány utcai klubban november 5-én a Varga Pistával kiegészült Nosztalgia Dalkör tartott vidám Márton napi nótadélutánt. Lehetőség volt kívánságok teljesítésére is, így számos közönségkedvenc nóta elhangzott. A műsor végén a 89. éves születésnapos klubtagunkat köszöntötték az egybegyűltek, az alkalomhoz illő dalokkal.

November 8-án 14 órától Simon Attila szórakoztatta zongorajátékával a Király utcai klubban a vendégeket. Az első félórában komolyzenei művekkel ismertette meg a jelenlévőket, a végén pedig Fényes Szabolcs ismert slágereivel lepte meg őket. Előadását nagy örömmel fogadták, tapssal jutalmazták.

November 9-én az Akácfa utcai nappali klubban Maderschpach Zoltán zenés műsort adott elő a klubtagoknak. A régi slágerekre a vendégek jókedvűen táncoltak, énekelték az előadóval a dalokat. A jó hangulatú, színvonalas délután folyamán minden jelenlévő kitűnően szórakozott.

KÉPGALÉRIA