Rendezvények az Idősek nappali Klubjaiban

2019.08.23-án az Akácfa utcai klubban Nyárbúcsúztató irodalmi délután került megrendezésre. A klubtagok tea és sütemény fogyasztása mellett hallgathatták meg a klubban dolgozók verses előadását, illetve csatlakozhattak is a versmondók sora közé. A délután további része is kellemesen zajlott, a klubtagok zene mellett idézhették fel az elmúlt nyarak nosztalgikus élményeit, vidám történeteit.

A Király utcai klubban szeptember 5-én „Ez meg Az” címmel Ráfi Ági és barátai léptek fel. Felcsendültek operett dallamok és nóták, majd vidám történetekkel tarkították, színesítették a klubtagok délutánját, akik a művészekkel együtt is énekelhettek.

Szeptember 6-án felköszöntöttük születésnapja alkalmából Ági nénit, 90 éves klubtagunkat, aki már 2009. januárjától megbecsült tagja közösségünknek. A vendégek költeményekkel és énekekkel készültek tiszteletére, Ági néni meg süteménnyel és versekkel lepett meg minket. Az eseményen Dr. Kispál Tibor képviselő úr is részt vett és ő is felköszöntötte ünnepeltünket. Természetesen a torta se maradhatott el, felvágása után mindenki együtt élvezhette az édes desszertet és a meghitt hangulatot.

2019.09.13-án Szilvássi János-Ötvös Csilla-Gencsev Gábor operett műsorát élvezhették a klubtagok, Hegedűs Valér zongoraművész csodás kíséretével. A résztvevők az előadás élvezete mellett a művészekkel együtt is énekelhettek, megadva ezzel a jó kedélyű hangulatot a klubdélután további részéhez.

Képgaléria