Rendezvények az Akácfa utcai Idősek Nappali Klubjában

Az Akácfa utcai klubban április 17-én nagy húsvéti tojásvadászatot tartottak – meghívott vendég a Kópévár Óvoda volt. A vidám délelőtt során a kicsik a nagyokkal vidáman játszottak és énekeltek. A résztvevő apróságok számos programlehetőség közül válogathattak – volt kézműves foglalkozás, játékos vetélkedő, és még plüss állat simogató is. A jó hangulatú délelőtt zárásaként minden gyerek ajándékban részesült a klubtagok jóvoltából.

Április 26-án Tavaszi feltöltődés címmel tartott előadást Solymosi József egészségfejlesztési szakember. Az előadás tai chi és chi kung gyakorlatokkal volt tarkítva, melyeknek köszönhetően a klubtagok jókedvűen és feltöltődve távoztak az eseményről.

Május 3-án a Kertész utcai gimnázium diákjai anyák napi műsort adtak elő a klubtagoknak. A könnyes és megható műsor után apró ajándékot kaptak a résztvevők.

Május 6-án vagyonvédelmi és bűnmegelőzési tanácsadást tartott Szalai-Komka Éva Gabriella, a rendőrség biztonság-technikai szakértője. Az idősek érdekesnek találták az előadást és sok kérdést tettek fel az előadónak, amikre kimerítő válaszokat kaptak.