Programok az Idősek Nappali Klubjaiban

  A karácsonyi gyertyagyújtás az Akácfa utcai klubban december 14-én volt. A klubtagok műsora után Zábrádi Annamária és vendégei előadását csodálhatták meg a vendégek. Az ünnep hangulatát fokozta az ajándék, az uzsonna és a meghitt beszélgetés.

  A Törekvés Dalkör ünnepi koncertjével kezdődött meg a karácsonyi műsorsorozat a Peterdy utcai klubban. 2018. december 11-én csodálatos ünnepi hangulatot varázsoltak a fellépő művészek. Karácsonyi dallamok, versek, kórusművek hangzottak el a délután folyamán. Könnyes szemmel, meghatódva, vastapssal köszönte meg a közönség a műsort.

  December 12-én, szerdán délután a Presto Kamaraegyüttes adott karácsonyi koncertet a Dózsa György úti klubban. Varázslatosan összeállított és előadott műsorban gyönyörködhettek a nézők. Többek közt Händel, Vivaldi, Schubert, Mozart és Csajkovszkij művek hangzottak el a Kamaraegyüttes és Pataki-Tóth Orsika énekművész tolmácsolásában.

  December 17-én a Történetek Kávézójában Karácsonyi Gyertyagyújtáson vehettek részt a klubtagok. A délután a Mennyből az angyal közös éneklésével kezdődött meg, fellépett Koltai Katalin operett énekes és vendége, Ardó Mária operaénekes, zongorán kísért Hegedűs Valér. Kemény Ágnes elénekelte a Csendes éjt, Cselényi László klubtagunk zongorán kísérte, a nagyszámú közönség együtt énekelt, nagyon meghitten sikerült a program, egy remek ráhangolódás volt az ünnepekre.

Képgaléria