Farsang és Nőnap az Idősek nappali klubjaiban

Február 26-án a Sárga Rózsa Tánccsoport, illetve Lovas János és barátai közreműködésével ünnepelték a Peterdy klubban a farsangot. Igazi karneváli hangulatot varázsoltak – különböző táncokat adta elő szebbnél szebb ruhakölteményekben. A változatos műsorban helyet kaptak új tehetségek és már rutinos előadók is és a klubtagok közül is beöltöztek néhányan ötletes jelmezekbe. A teltházas klubban fergeteges volt a hangulat, remekül érezte magát mindenki.

Február 27-én, szerdán Farsangoló délután volt a Dózsa György úti klubban. Többek közt bohózatok, Örkény Egypercesek, Romhányi, Heltai és más költők vicces versei, sőt megzenésített versei hangzottak el a színjátszósok előadásában. A farsangi fánk elfogyasztása után pedig karaoke zárta a vidám délutánt.

Február 28-án Én és a kisöcsém címmel ismét J&J (Judit & Judit) délután volt a Peterdy klubban. Sok-sok zeneszám kíséretével hangulatos délutánt tölthetett el a közönség. Volt közös éneklés, táncos produkció és próza is a délután folyamán. Remekül érezte magát mindenki, hatalmas tapssal köszönte meg a közönség a remek műsort.

Nőnap alkalmából Németi Pál és barátai tartottak vidám hangulatú zenés délutánt március 4-én a Dohány utcai Idősek Nappali klubjában. A nóták és slágerek mellett nőnapi tematikájú versek is elhangzottak, nagy sikerrel. A délután meglepetés vendége B. Tóth Magda nótaénekes volt, a változatos zenei produkciókat pedig Tarnai Ágnes kísérte zongorán.

KÉPGALÉRIA