Élménybeszámoló az idősklubok január végi programjairól

2019. január 22-én a Szinkron Duo fergeteges pótszilvesztert tartott a Peterdy klubban. A nézőtér megtelt, a későn jövőknek már alig tudtunk helyet biztosítani. Sok-sok fellépő tette színessé a délutánt. a Karizma Tánccsoport többféle táncot mutatott be a közönségnek. A fellépő énekesek a zenei műfaj majdnem minden arcát megmutatták. Az énekesek között klubtagunk: Fekete Józsefné Marika is szerepelt, a közönség vastapssal köszönte meg éneklését. A délután vigalommal, tánccal ért véget. Mindenki nagyon jól érezte magát, boldogan, vidáman, felszabadultan mentek haza klubtagjaink.

Január 23-án, szerdán délután Huszár Ildikó festőművész, a műterem vezetője tartott, immáron harmadszor, művészeti előadást a Dózsa György úti klubban. A téma az egyházi és világi ünnepek voltak a középkortól napjainkig művészek munkásságának „tükrében”. Ildikó újfent egy könnyen emészthető, jól érthető, cseppet sem unalmas ismeretanyagot hozott, melyet egy interaktív előadás keretében „tálalt”. A művek reprodukcióit kézbe lehetett venni, közelről lehetett megcsodálni őket, illetve Ildikó a felmerülő kérdésekre készségesen és felkészülten válaszolt. Újra bebizonyította, hogy egy ismeretterjesztő előadás is lehet rendkívül szórakoztató, befogadható.

A Király utcai klubban január 24-én délután a „Miénk a Színpad" előadásában operett dalokkal és régi slágerekkel örvendeztették meg a klubtagjainkat. A műsort színessé tették játékukkal és kosztümjeikkel, és az előadás folyamán bevonták a nézőket is az éneklésbe. Nagy sikert arattak műsorukkal, legközelebb is visszavárjuk őket.

KÉPGALÉRIA