Tájékoztatás az iskolai étkeztetésről és az étkezési térítési díjfizetésről

 Tisztelt Szülők!

 

A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében a 1102/2020. számú Kormányhatározatra figyelemmel 2020. március 16-tól, határozatlan időre az iskolákban a nevelés-oktatás tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre.  A kialakult helyzet az iskolai gyermekétkeztetést is érinti, ezért az iskolákban nyújtott étkeztetési szolgáltatás és díjfizetés rendjének megváltoztatására van szükség.

A gyermekétkeztetést az iskolalátogatási tilalom elrendelését megelőző, változatlan térítési díjak mellett tudjuk biztosítani, előre csomagolt étel formájában.

A Belső-Pesti Tankerületi Központ tájékoztatása alapján a napközbeni – 8-17 óra közötti – felügyeletet

  1. március 16 – 27. között

 

az Alsóerdősori Bárdos Lajos Általános Iskola látja el.

 

cím: 1073 Budapest, Alsóerdősor u. 14-16.

Tel: 1-342-7773; 06-30-367-9453

E-mail: titkarsag.alsoerdosor@gmail.com

 

A 2020. március 27-ét követő ügyeletet ellátó intézmény kijelöléséről szóló tájékoztató a későbbiekben jelenik meg az Önkormányzat és a Belső-Pesti Tankerületi Központ, illetőleg a jelenleg ügyeletet ellátó intézmény honlapján.

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy az ügyeletes iskolában csak az ügyeletet igénylő tanulók étkeztetésére van lehetőség.

Kérjük, hogy amennyiben igénylik az iskolai ügyeletet vagy az elvitel formájában történő étkeztetést, úgy szíveskedjenek azt e-mail-ben jelezni az ügyeletet ellátó intézménynél, legkésőbb az igénybevételt megelőző nap 8.30-ig.

 

Kérjük közölni a gyermek nevét, iskoláját és osztályát, hogy mely napokra kérik a 3x-i étkezéssel az ügyeletet, vagy azt, ha csak az ebéd elvitelét igénylik gyermekük számára.

 

A jelzést a térítési díj fizetése nélkül étkező gyermek esetében is kérjük!  

 

Azon a gyermek esetén, akinek az igényelt időszakra az étkezési díja nincs rendezve, a jelen helyzetre való tekintettel csak átutalással van lehetőség a fizetésre. Az utaláshoz szükséges adatok, valamint az étkezés megkezdésének pontos dátuma e-mailben kerül megküldésre részükre.

Amennyiben a megjelölt határidőre étkezés megrendelése nem érkezik, akkor nem tudjuk a szolgáltatónál megrendelni és biztosítani a gyermek étkezését!

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy a gyermekek étkezése automatikusan lemondásra került 2020. március 16. napjától!

 

A március hónapra történt étkezés-befizetéseket időarányosan visszatérítjük az alábbiak szerint:

  • A készpénzben befizetett étkezéseket postai úton fogjuk visszaküldeni a korábban megadott postacímre.

 

 

 

 

  • Amennyiben lakcíme megváltozott, vagy esetleg bankszámlaszámra szeretné visszakérni a díjat, kérem ezt jelezze a befizetes@bjhuman.hu e-mail címre, valamint az alábbi adatokat megküldeni szíveskedjen:
    • gyerek neve, osztálya
    • szülő neve, bankszámlaszáma
    • amennyiben más lakcímre kéri a kiutalást, az új lakcím
  • azoknak a szülőknek, akik banki átutalással teljesítik az étkezési díjak megfizetését, a megadott bankszámlaszámra utaljuk vissza azt.

 

Kéjük, hogy a megváltozott adatokat legkésőbb 2020. március 23. (hétfő) 16:00-ig legyenek kedvesek jelezni a megadott e-mail címen: befizetes@bjhuman.hu

 

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy a rendkívüli oktatási rend ideje alatt a gyermek számára megrendelt (befizetett és a térítésmentesen étkező gyermekek részére igényelt) étel elvitelére az alábbi helyszínen kerül sor:

Bischitz Johanna Integrált Humán Szolgáltató Központ

1073 Budapest, Akácfa u. 61.

 

 

   A megrendelt étel átvételére munkanapokon 11 és 13 óra között van lehetőség.

 

 

Budapest, 2020. március 19.                                                         

Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata