Hírek

Képzési tájékoztató


Engedélyszám: T-05-051/2017


A képzés során a hallgató korszerű, mind az ellátott, mind pedig a gondozó számára biztonságos betegmozgatási technikákat sajátít el, mellyel képessé válik az idős, nehezen mozgó, vagy ágyban fekvő személyeket saját otthonukban és egyéb környezetben úgy ápolni, gondozni, hogy mindeközben ne veszélyeztesse saját, illetve az ellátott egészségét, elkerüljék az esetleges gerincsérülést.

Egyéni jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalók

Budapesti képzéseink:

A képzés várható időpontjáról érdeklődjön munkatársainktól, a következő telefonszámon: 321-0128.

A képzést Budapesten minimum 15 fő jelentkezése esetén indítjuk el.

Budapesten kívül megrendelésre kihelyezett képzést szervezünk.


KÉPZÉSRE TÖRTÉNŐ JELENTKEZÉS

  • A képzésre egyéni jelentkezési lap kitöltésével lehet regisztrálni.
  • A jelentkezési lap megrendelésnek minősül, így beküldése fizetési kötelezettséget von maga után. A kitöltött egyéni jelentkezési lapot a e-mail címre kérjük visszaküldeni.
  • A fizetési határidőt minden esetben írásban jelezzük. A számla eredetijét postán, másolatát elektronikus úton küldjük el. A befizetést banki átutalással a számla szerint kell teljesíteni.

Csoportos jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalók (kihelyezett tanfolyam)

KIHELYEZETT KÉPZÉS MEGRENDELÉSÉVEL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK

  • Lehetőséget biztosítunk kihelyezett képzés szervezésére. Ebben az esetben a megrendelő intézmény által kért időpontban és az általa biztosított helyszínen valósítjuk meg a szakmai tanfolyamot. Ennek feltétele, hogy a megrendelő (akár társintézményekkel karöltve) minimum 15, maximum 25 fő/csoport részvételét garantálja.
  • A csoportos jelentkezéshez szükséges kitöltött és aláírt szándéknyilatkozatot szkennelve, e-mailben kérjük visszaküldeni (). A szándéknyilatkozat adatait és a jelentkezést e-mailben visszaigazoljuk és elektronikus formában elküldjük a kitöltendő jelentkezési lapokat és az intézmények közötti együttműködési megállapodást.
  • A képzési díjat az együttműködési megállapodásban foglaltak és a megküldött számla szerint banki átutalással kell teljesíteni.