Hírek

Képzési tájékoztató


Engedélyszám: T-05-049/2017


A résztvevő felkészül a szociális ellátórendszer hatékonyságát célzó átszervezési feladatok akadálymentes megvalósítására, az intézményi férőhelykiváltásban érintett ügyfelek társadalmi integrációjának hatékony előkészítésére és eredményes támogatására, a szakellátásból érkezők érdekvédelmére, az alapellátás modernizálásának körében megismeri a „jó gyakorlatokat, köztük a Területi alapú Ellátási Modellhez kapcsolódó megvalósítási programot képessé válik a saját szakterületén a fejlesztési célok megfogalmazására, beleértve a megvalósítás menetét.

Egyéni jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalók

Budapesti képzéseink:

A képzés várható időpontjáról érdeklődjön munkatársainktól, a következő telefonszámon: 321-0128.

A képzést Budapesten minimum 15 fő jelentkezése esetén indítjuk el.

Budapesten kívül megrendelésre kihelyezett képzést szervezünk.


KÉPZÉSRE TÖRTÉNŐ JELENTKEZÉS

  • A képzésre egyéni jelentkezési lap kitöltésével lehet regisztrálni.
  • A jelentkezési lap megrendelésnek minősül, így beküldése fizetési kötelezettséget von maga után. A kitöltött egyéni jelentkezési lapot a e-mail címre kérjük visszaküldeni.
  • A fizetési határidőt minden esetben írásban jelezzük. A számla eredetijét postán, másolatát elektronikus úton küldjük el. A befizetést banki átutalással a számla szerint kell teljesíteni.

Csoportos jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalók (kihelyezett tanfolyam)

KIHELYEZETT KÉPZÉS MEGRENDELÉSÉVEL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK

  • Lehetőséget biztosítunk kihelyezett képzés szervezésére. Ebben az esetben a megrendelő intézmény által kért időpontban és az általa biztosított helyszínen valósítjuk meg a szakmai tanfolyamot. Ennek feltétele, hogy a megrendelő (akár társintézményekkel karöltve) minimum 15, maximum 25 fő/csoport részvételét garantálja.
  • A csoportos jelentkezéshez szükséges kitöltött és aláírt szándéknyilatkozatot szkennelve, e-mailben kérjük visszaküldeni (). A szándéknyilatkozat adatait és a jelentkezést e-mailben visszaigazoljuk és elektronikus formában elküldjük a kitöltendő jelentkezési lapokat és az intézmények közötti együttműködési megállapodást.
  • A képzési díjat az együttműködési megállapodásban foglaltak és a megküldött számla szerint banki átutalással kell teljesíteni.