Felnőttképzési programjaink

Intézményünk saját fejlesztésű, a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény által szabályozott és támogatott, a ’D ’ képzési körbe tartozó egyéb képzésekkel rendelkezik, melyek lebonyolításához a felnőttképzési törvény szerint kiadott engedéllyel rendelkezik – Engedélyszámunk: E-001211/2015.

 • „Én, mint vezető” – Alapfokú vezetőképző tanfolyam a szociális szférában dolgozók számára (nyilvántartási szám: E-001211/2015/D001)
  A program célja, hogy a vezető beosztásban dolgozók vezetői identitását megtámogassa, lehetőséget teremtsen a szükséges alapfokú vezetői ismeretek elsajátítására, begyakorlására, hogy ezzel is elősegítse a szervezettől elvárt, egyre professzionálisabb működést.

 • Elsősegély nyújtási ismeretek a mindennapokban (nyilvántartási szám: E00211/2015/D002)
  A képzés alapvető célja, hogy a résztvevő felismerje a hirtelen fellépő veszélyhelyzetek, életveszélyes állapotok, betegségek jellemző tüneteit, elsajátítsa és bővítse a közbelépéshez szükséges ismereteket.

 • Ügyfélközpontú szolgáltatásszervezés a társadalmi esélyegyenlőség érdekében – Elméleti és gyakorlati tudnivalók mindenkinek (nyilvántartási szám: E00211/2015/D003)
  A hallgató megismeri az ügyfélközpontú működés irányába vezető feladatokat, elsajátítja az eredményes szolgáltatásszervezéshez nélkülözhetetlen ismereteket. Megismeri a témához kapcsolódó kifejezéseket, koncepciókat, a minőségügyi programokban rejlő lehetőségeket.

 • Felkészülés a közösségi alapú szolgáltatások kialakítására (nyilvántartási szám: E00211/2015/D004)
  A résztvevő képessé válik célirányos fejlesztési javaslatok megfogalmazására az ügyfelek társadalmi integrációjához nélkülözhetetlen területeken, alkalmas lesz a támogatottak igényeinek jobb kiszolgálására.

 • Haldoklás, halál, gyász a hospice szemlélet tükrében (nyilvántartási szám: E00211/2015/D005)
  A képzés elősegíti a halálhoz, mint az élet természetes velejárójához való helyes viszonyulást, a halál tényének elfogadását. A hallgató képessé válik a haldoklók individuális ápolására, gondozására, szakszerű ellátására, megismeri a hospice alapelveit, a hospice ellátás lehetőségeit, előnyeit, kompetens lesz abban, hogy a hozzátartozókat gyászukban, a gyász feldolgozásában támogatni tudja.